dilluns, 13 de desembre del 2010

Entrada Final





Hem fet una CMap Tools per resumir aquest blog sobre les PDI i podeu trobar l'enllaç aquí

Per acabar amb aquest blog, farem unes petites conclusions ens les quals anunciarem les idees principals del blog i explicare què en pensem de les PDI.

Idees principals
Vam començar amb aquest blog fent una entrada de tot el que teniem pensat investigar i així ho hem fet. Per tant la primera entrada és com un petit índex de tot el blog. Les primeres entrades anaven destinades a conèixer més profundament les PDI (què són, com s'utilitzen...); vam visitar una escola per conèixer l'opinió i l'experiència de mestres; hem visitat altres blogs relacionats amb les PDI per conèixe'n més i també blogs d'altres companys per veure el seu treball.
També hem vist que utilitzant les PDI trobem molts avantantges, però també inconvenients ja que és un recurs molt nou i novedós a les aules.

Durant la realització del blog hem anant utilitzant recursos apressos a les classes de GITIC els quals han sigut de gran ajuda i un bon complement per a cada entrada.

Què pensem de les PDI
Creiem que les PDI és un recurs molt útil per complementar una classe ja que dóna facilitats al mestre i dinamitza la classe; amb això els alumnes aprenen més i més ràpidament. A més a més són més protagonistes del seu aprenentatge. De totes maneres, ara per ara, al ser un recurs nou és bastant car i no tots els col·legis poden disposar d'una PDI per a totes les classes, que és l'objectiu que es pretén aconseguir.
Els mestre encara no l'utilitzen a totes les seves classes ja que els falta confiança amb aquest aparell i també experiència.

Entrada publicada per: Ana Pedrosa, Javier Piorno i Maria Sàrries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada