dissabte, 11 de desembre del 2010

Blogs d'altres companys

Les TIC a l'aula: 1x1
El blog dels nostres companys Les TIC a l'aula: 1x1 està molt relacionat amb el nostre, ja que parla de les noves tecnologies aplicades a l'aula, crec que totes les entrades estan molt relacionades però n'he volgut destacar dues:


  • M'ha cridat molt l'atenció una entrada que van fer d'un dibuix del Sr. Francesco Tonucci ja que reflecteix molt bé l'actual situació en la majoria d'aules.
  • I aquesta altra entrada que també explica molt bé el que treballem nosaltres ja que explica totes les tecnologies que podem trobar en una aula, incloent-hi les PDI.

Internet com a espai de publicació
En aquest blog podem veure que Internet és una eina que tothom utilitza. Qui vulgui pot penjar les seves idees, opinions o activitats i jocs. Amb les PDI a l'aula els mestres poden recorer a aquesta eina buscant blogs o informació sobre el temari que s'està impartint.
Aquest blog el podem trobar aquí.


Scratch: imagina, programa, comparteix
Aquesta eina també és un bon recurs per al professor i segons quina edat treballa pot ser una eina molt interessant que ajuda a l'infant a aprendre conceptes clau.
Podem veure més informació d'aquests programa i com s'utilitza al blog dels nostres companys.

Aules 2.0
Les aules 2.0 són les aules que tenen elements tecnològics, com és ara una PDI. Per tant, crec que aquest blog és interessant per complementar el nostre i entrendre millor el funcionament de les tecnologies a l'aula i la seva finalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada